مواد لازم  سس مارینارا 
-  روغن زیتون  : ½ پیمانه
- پیاز ریز خرد شده : 2 عدد کوچک
- سیر ریز خرد شده : 2 حبه
-  کرفس  ریز خرد شده : 2 عدد
- هویج پوست کنده و ریز خرد شده : 2 عدد
- نمک :½ قاشق چایخوری
-  فلفل سیاه  : ½ قاشق چایخوری
-  گوجه فرنگی  له شده : 100 گرم
- برگ بو : 2 برگ
 
طرز تهیه سس مارینارا
تابه ای را روی حرارت ملایم  قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز و سیر خرد شده را داخل تابه بریزید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا  پیاز  ها نرم و شفاف شوند.
سپس  هویج  و کرفس خرد شده را به همراه مقداری  نمک  و  فلفل  داخل پیاز های تفت داده شده بریزید و همچنان هم بزنید تا سبزیجات خام نرم و پخته شوند.
بعد از 10 دقیقه تفت سبزیجات گوجه فرنگی و  برگ بو  را به آنها اضافه کنید تا به مدت 1 ساعت همه مواد با هم در تابه با حرارت کم بپزند و غلیظ شوند.
دقت کنید که در تابه را نبندید. سس آماده شده  و غلیظ را از روی حرارت بر دارید و برگ بو را از داخلش بیرون بیاورید و پس از سرد شدن در یخچال برای چند روز نگهداری کنید.
 
 
 
نکات تکمیلی در مورد سس مارینارا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
 
 کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی  فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز