طرز تهیه  تالیاتلی  با ژامبون و کلم بروکلی
- کلم بروکلی:115 گرم
- ژامبون مرغ:50 گرم
- پنیر چدار:50 گرم
-  شیر خشک  آماده شده:1و 4/1 لیوان(300 میلی لیتر)
- تالیاتلی(نوعی پاستای پهن و نواری شکل):50 گرم
- نمک:بمیزان لازم
 
 
 
طرز تهیه تالیاتلی با ژامبون و کلم بروکلی :
کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و  پنیر  چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید.
سپس تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند.  کلم بروکلی  ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
ژامبون،پنیر چدار و  نمک  را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید.
درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از 24 ساعت مصرف کنید
نکته
برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر 3 قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان  آب ولرم  مخلوط کرد.
 
 
 
نکات تکمیلی در مورد تالیاتلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
 تالیاتلی را می توانید در وعده نهار - شام -  سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار -  میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر  مناسب میباشد . 
 فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز  عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان