مواد لازم شاهی  پنیر  Shahi Paneer
-  گوجه فرنگی  رنده شده (4 عدد)
- شکر(اشق چایخوری)
- پیاز خرد شده( 1 عدد)
- سیر رنده شده (4 حبه)
- تخم  گشنیز  پودر شده(1 قاشق غذاخوری)
- گشنیز سبز تازه (به مقدار کم)
- پودر  فلفل قرمز  (به مقدار دلخواه)
- زردچوبه (نصف قاشق چایخوری)
- پودر  زیره سبز  ( یک قاشق چایخوری)
-  روغن مایع  (2 قاشق غذاخوری)
- آب ( 1/4 پیمانه )
- خامه (1/4 پیمانه)
- پنیر فتا سفید مکعبی خرد شده   (حدود 200 گرم )
- نمک به اندازه لازم
 
 
 
طرز تهیه  شاهی پنیر  Shahi Paneer ( پاکستانی - هندی )
در یک تابه مقداری روغن بریزید تا داغ شود .سپس  پیاز  های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.بعد از طلایی شدن پیازها سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی  تفت دهید. پودر  فلفل  قرمز ،زردچوبه ، پودر  زیره  سبز،نمک و تخم گشنیز پودر شده را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و  ادویه ها را در روغن کمی تفت دهید.
 
 
 
بعد پوره گوجه فرنگی را به پیاز ها و ادویه جات تفت داده شده اضافه کنید و اجازه دهید تا آب پوره گوجه فرنگی بخار شود. سپس آب ، شکر و پنیر خرد شده را به همراه  نمک  به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.ولی طوری باید هم بزنید که پنیر له نشود.بعد از 10 دقیقه که بخار غذا جمع شدخامه را اضافه کنید و غذا را از روی حرارت بردارید.این غذا نباید زیاد سفت و یا آبدار باشد . موقعی که غذا را سرو میکنید مقداری گشنیز خرد شده را روی آن بریزید.و از طعم لذیذش لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد شاهی پنیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
 شاهی پنیر را می توانید در وعده نهار - شام -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  2 نفر  مناسب میباشد . 
 متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟  عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف