طرز تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه
یکی از انواع چاشنی های خوش طعم و خوشمزه ای که بسیار پرطرفدار و پرمصرف است سس کچاپ می باشد، به خاطر همین قصد داریم دستور سس خانگی کچاپ را با شما کدبانوهای نمناک ی به اشتراک بگذاریم.
جالب است بدانید این سس بدون مواد افزودنی و زائد همچون روغن، رنگ و هر ماده مضر دیگری می باشد پس با ما در این بخش از آشپزخانه نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این خوشمزه سالم را آموزش ببینید.
مواد لازم سس کچاپ
| مواد اولیه | مقدار |
| رب گوجه فرنگی | 1 و 1.2 پیمانه |
| پودر خردل | 1.2 قاشق غذاخوری |
| فلفل | 1.8 قاشق غذاخوری |
| شکر قهوه ای | 2 قاشق غذاخوری |
| آب | 2.3 پیمانه |
| نمک | 1.2 قاشق چایخوری |
| پودر میخک | 1.8 قاشق چایخوری |
| سرکه سیب | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس کچاپ به صورت مرحله به مرحله
برای تهیه سس کچاپ خانگی خوشمزه با دقت مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول
در اولین مرحله با استفاده از یک ظرف مدرج 350 میلی لیتر رب گوجه را داخل آن بریزید این مقدار تقریباً معادل با یک و نیم پیمانه می باشد.
مرحله دوم
در مرحله بعدی برای تهیه سس کچاپ خانگی اقدام به اضافه کردن نصف قاشق چای خوری نمک، دو قاشق شکر قهوه ای و نصف قاشق پودر دانه خردل کرده و یک هشتم قاشق چای خوری از زردچوبه، فلفل و میخک را نیز به موادتان اضافه نمایید.
مرحله سوم
حالا نوبت این است که مایعات را به مواد تان اضافه کنید بنابراین دو سوم پیمانه آب و سه قاشق سرکه سیب را نیز با ترکیب قبلی مخلوط کنید.
مرحله چهارم
در چهارمین مرحله بایستی همه مواد را با هم و با استفاده از یک همزن دستی هم بزنید تا به طور کامل یکدست و یکنواخت شوند. چنانچه مشاهده کردید مواد غلیظ است می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید، سپس اقدام به چشیدن سس کرده و اگر نیاز بود نمک اضافه نمایید.
در نهایت سس به دست آمده را داخل یک ظرف شیشه ای که درب محکمی دارد بریزید و آن را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید چراکه این کار باعث می شود سس کچاپ طعم لذیذی به خود بگیرد.
فوت و فن حرفه ای ها در تهیه سس کچاپ
- می توانید شکر سفید را جایگزین شکر قهوه ای کنید.
- چنانچه می خواهید سس گرم داشته باشید می توانید با اضافه کردن 1.3 پیمانه آب، سس را روی حرارت بگذارید تا چند غل بزند.
- در اضافه کردن نمک احتیاط لازم را به جا آورید و با کم کم افزودن آن به طعم مطلوب سس برسید.
- با این روش تهیه، سس کچاپ شما تا سه هفته در یخچال ماندگاری دارد.
- طبق ذائقه خود با کمی اضافه کردن مقدار آب می توانید غلظت سس را تغییر دهید.
- برای اینکه سسی که درست کرده اید به اندازه کافی تند باشد می توانید از فلفل چیلی پودر شده و یا پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه و بیشتر از حد معمول استفاده کنید.
- جوز هندی و دارچین از جمله ادویه های خوش عطر دیگری هستند که در خاص بودن طعم سس خانگی تاثیر گذار هستند.
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟