مواد لازم برای سالاد  انار  و  گردو  با سس عسل
- دانه انار (1 لیوان)
- گردو خرد شده (1/2 لیوان)
- پنیر خرد شده (1/3 لیوان)
- کاهو (چند برگ)
-  آب انار  (3 قاشق غذاخوری)
- عسل (1 قاشق چایخوری)
- سرکه سفید ( 1 قاشق غذاخوری)
-  روغن زیتون  یا  روغن مایع  (5 قاشق غذاخوری)
طرز تهیه  سالاد انار و گردو با سس عسل 
برای تهیه سس سالاد آب انار ،  سرکه  ، روغن و  عسل  را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.
برگ های  کاهو  را خرد کنید و داخل کاسه بریزید و با سس سرکه ای که سرد شده است خوب مخلوط کنید سپس دانه های انار ، گردو و  پنیر  را اضافه کنید و سالاد را سرو نمایید.
نکته ها 
سس سرکه را در زمان سرو سالاد اضافه کنید ؛ سس را حداقل 1 ساعت پیش از سرو سالاد تهیه کنید تا طعم قوی تری داشته باشد ، پیشنهاد میشود گردو را پیش از اضافه کردن کمی حرارت دهید تا تست شود.
نکات تکمیلی در مورد سالاد انار و گردو با سس عسل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
 سالاد انار و گردو با سس عسل را می توانید در وعده پیش غذا -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر  مناسب میباشد . 
 فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز  پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس