مواد لازم برای  بولانی ماشی  
- آرد ترمیده (صفر سه) یک کیلو
- ماش دو پیمانه
- روغن
- نمک
- پیاز دو عدد
- آب
 
 
طرز تهیه بولانی ماشی
آرد را با آب شیر گرم  نمک  و دو قاشق  روغن مایع  خمیر نماید .خمیر بولانی باید زیاد سخت نباشد . راحت هموار گردد . خمیر را بگذارید استراحت نماید . مقداری ماش را شسته آب پز طبخ نماید . روغن را داغ نموده پیاز را ریزه نموده با روغن سرخ نماید . آب ماش را بر طرف نموده روی روغن و پیاز علاوه نماید .مقداری آب بالای آن ریخته بگذارید ماش با روغن و  پیاز  مخلوط گردد . ماش تهیه شده را از روی حرارت دور نموده بگذارید سرد گردد . ذغاله های کوچک از خمیر برداشته مدور نازک هموار نموده و به مناصفه خمیر ماش را هموار نموده و بولانی را شکل نیم دایره محکم ببندید هنگام بریان نمودن باز نشود .
بعد پر نمودن بولانی ها را پشت و روی در بین روغن سرخ نموده و نماید .
 
نکات تکمیلی در مورد بولانی ماشی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
 بولانی ماشی را می توانید در وعده نهار - شام -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  6 نفر  مناسب میباشد . 
 کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی  عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان