مواد لازم  بورک ماهی سالمون 
-  خمیر یوفکا  :8 ورق
- فیله سالمون :400 گرم
- کره ذوب شده :100 گرم
-  روغن زیتون  :1 تا 2 قاشق غذا خوری
-  فلفل قرمز  :به میزان کافی
- زیره :برای تزیین
- آبلیمو :دو قاشق غذا خوری
- نمک :به میزان کافی
 
 
 
طرز تهیه بورک ماهی سالمون
ابتدا فیلمه  ماهی سالمون  (یا هر ماهی بدون استخوانی که دوست دارید) را در مخلوط نمک ،  فلفل  و آبلیمو قرار دهید تا طعم دار شود.
خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید یخ آن باز شود.
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
یک لایه خمیر را پهن کرده و روی آن را با مقداری کره آب شده چرب کنید ، لایه بعدی خمیر را روی آن قرار داده و کره بمالید . این کا را تا چهار لایه انجام دهید.
سپس ماهی را روی لایه چهارم قرار داده و روی آن یک لایه خمیر بگذارید ، روی آن را با کره چرب کنید و لایه بعدی خمیر را قرار دهید و تا چهار لایه این مراحل را انجام دهید.
خمیر را با سلیقه خودتان بپیچید و جمع کنید ، خمیر آماده شده را در فر قرار دهید تا ماهی پخته شده و خمیر طلایی و برشته شود. 
بورک های آماده شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.
 
 
 
نکات تکمیلی در مورد بورک ماهی سالمون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
 بورک ماهی سالمون را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا -  سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار -  میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر  مناسب میباشد . 
 کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی  متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟