آموزش کامل و طرز تهیه قطایف عربی و شربت آن
قطایف عربی یکی از انواع شیرینی های مغزدار و خوشمزه و بسیار شبیه قطاب ایرانی است که معمولا در ماه رمضان در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد.
این نوع شیرینی دستور طبخی آسان دارد و می توانید آن را در خانه با کمترین مواد اولیه تهیه کنید. در این بخش از آشپزخانه نمناک آموزش طرز تهیه قطایف را ارائه می کنیم.
مواد لازم شربت قطایف
| مواد لازم | مقدار |
| شکر | 2/5لیوان |
| آب | 1/5 لیوان |
| چوب دارچین | 1 تکه |
| هل سبز | 4 عدد |
| آب لیمو ترش | 1 قاشق غذا خوری |
| گلاب | 4 قاشق غذا خوری |
| زعفران | 1 قاشق مربا خوری |

طرز تهیه شربت قطایف عربی
برای تهیه شربت باید:
- در یک قابلمه شکر و آب را ریخته و مخلوط کنید.
- قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آب سریعتر به جوش بیاید.
- پس از جوش آمدن آب حرارت زیر قابلمه را ملایم تر می کنیم تا شکر به طور کامل در آب حل شود.
- چوب دارچین، هل سبز، گلاب و زعفران دم کرده را به شربت اضافه می کنیم.
- بگذارید همه مواد با هم 5 دقیقه بجوشد و سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید.
- شربت را کنار بگذارید تا خنک شود و به سراغ تهیه مواد داخل قطایف بروید.
مواد لازم مغز قطایف
| مواد لازم | مقدار |
| شکر | 2 قاشق غذاخوری |
| آرد سفید | 1 قاشق غذا خوری سرپر |
| شیر | 1 پیمانه |
| خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
| نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری سرپر |
| پودر نارگیل | 1 قاشق غذاخوری سرپر |
| گلاب | 1 قاشق غذا خوری |

طرز تهیه مغز قطایف عربی
- برای تهیه مغز قطایف عربی مراحل زیر را با دقت اجرا کنید:
- داخل یک قابلمه شیر را به همراه آرد بریزید و مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- نشاسته ذرت و شکر را به قابلمه بیافزایید و مداوم هم بزنید تا غلیظ شود.
- سپس به مواد خامه صبحانه و پودر نارگیل اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شبیه غلظت فرنی شود.
- در این مرحله گلاب را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
- مواد را به ظرف دیگری منتقل می کنیم و روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد.
مواد لازم پنکیک قطایف
| مواد لازم | مقدار |
| شیر ولرم | 2 پیمانه |
| آب ولرم | 2 پیمانه |
| شکر | 3 قاشق غذا خوری |
| آرد سفید | 2 پیمانه |
| خمیر مایه فوری | 2 قاشق چای خوری |
| جوش شیرین | 1 قاشق چای خوری |
| آرد ایرمیک | 1 پیمانه |
| نمک | ¼ قاشق چایخوری |

طرز تهیه پنکیک قطایف عربی
برای تهیه قطایف عربی به شکل پنکیک باید:
- همه مواد را داخل مخلوط کن یا میکسر ریخته و 5 دقیقه مخلوط کنید تا یکسان شود.
- مواد را از مخلوط کن به ظرف دیگری بریزید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید اما لازم نیست روی ظرف را با حوله بپوشانید یا در جای گرم قرار دهید.
- بعد از گذشت 30 دقیقه یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و یک ملاقه کوچک از مواد را درون تابه بریزید(مانند پخت پنکیک)
- نیاز نیست دو طرف مایه پخته شود، پس از اینکه مایه داخل تابه حباب زد و روی آن خشک شد و زیرش رنگ گرفت آنرا از تابه خارج می کنیم.
- به همین شیوه تمام مایه را آماده کرده و درون پارچه ای قرار دهید تا نرم بماند.
- اکنون یک قاشق از مواد میانی را روی سمت نپخته و سرخ نشده خمیر بریزید و از وسط تا کنید و با چنگال لبه های آن را بچسبانید.
- پنکیک ها را پس از اینکه اماده کردید، درون تابه روغن ریخته و آن را روی شعله قرار دهید و به مدت 6 دقیقه سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن پنکیک ها آنها را سریع درون شربت قرار دهید و ده دقیقه صبر کنید تا شربت به خوردشان برود.
- پنکیک ها را از شربت خارج و داخل توری فلزی قرار دهید تا شربت اضافی شان خارج شود.
- اگر قطایف های شما پس از خارج کردن از شربت مقداری حالت خشکی و تردی دارند، آنها را داخل یک ظرف در بسته قرار داده و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید.
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402